De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside
Kontaktpersoner
Fotoserier
Artikelarkiv
Tilbud
Historie
Link
Indmeldelse
Vedtægter m.m.
Lokaler
Mindesten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommende aktiviteter 2. halvår

Besøg på Flyvestation Karup
Tirsdag den 15. maj kl. 19.00: Besøg i Hundegården på Flyvestation Karup. Vi mødes ved hovedvagten. Derfra er der fællestransport i bus kl. 19.00. Det er Michaela Thomsen, der har været udsendt til Afghanistan som hundefører der vil vise os rundt. Efter rundvisningen og besøg på museet er der kaffe og et par stykker brød med ost og pålæg i Propelmessen. Prisen for dette er 50,- kr. Vi har inviteret Nordvest med denne aften. For at komme ind på Flyvestationen skal vi kende fulde navn på alle deltagerne. Tilmelding til Niels Anton Nielsen: 97 15 46 11 eller Ingerlise Klaris 86 61 27 52 senest den 7. Maj.

Peacekeeper Day
Tirsdag den 29. maj: Peacekeeper Day, vi støtter som vanligt op om arrangementet i Holstebro. Se aftenens program under Nordvest.


Fra Peacekeeper day i Holstebro, hvor vi deltog med faner.

Sommertur til vestkysten
Søndag den 10. juni: Udflugt / Bustur. Denne gang kommer turen til at gå til vestkysten, Bl.a. Sandskulpturfestival i Søndervig.
Læs mere

Valdemarsdag
Fredag den 15. juni: Valdemarsdag. Faneoptoget har afmarch fra Fælledvej kl.19.00 mod Viborg Domkirke, hvor der vil være gudstjeneste kl.19.30. Med uddeling at søgte faner og flag. Efterfølgende er der en forfriskning og afslutning i sognegården.

Familietur
Lørdag den 25. august. Familietur til Silkeborg med sejltur. Vi samles i private biler og sørger selv for transporten til og fra Silkeborg. Her vil vi spise frokost på en cafe, inden vi tage en sejltur med Hjejlen af 1 ¾ times varvighed. Når vi er kommet i land igen er der tid til at besøge ishuset inden vi skilles og kører hjemad.

Flagdag
Onsdag den 5. september Flagdagen. Program tilgår fra kontaktudvalget.

Bowling
Tirsdag den 11. september: Bowling.

Skydning
Onsdag den 19 .september: Skydning 15 m. Starter, hver onsdag kl.19.00 i Bjerringbro hallen.

Bowling
Tirsdag den 9. oktober: Bowling.

FN-dag
Onsdag den 24. oktober: FN-dagen. På Historiske Rindsholm Kro, dette års foredrag er: "Danske soldater fra Itzehoe over Port Said, Congo, Cypern og Balkan til Irak og Afghanistan: Hvad er nyt og hvad forblev det samme?" Foredragsholder er: Jeppe P. Trautner, som er major af Reserven i Flyvevåbnet, han har gjort tjeneste bl.a. i Kashmir 1992-94. Har en Ph.D. fra Aalborg Universitet, og underviser i udenrigspolitik på danske og udenlandske læreanstalter. Endeligt program tilgår.


Fra FN-dagen sidste år på Rindsholm Kro.

Juleafslutning
Torsdag den 11.dec. Juleafslutning med banko.

Med ønsket om en god sommer til alle
På bestyrelsens vegne
Ingerlise
 

Retur til startside

De Blå Baretter - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@blaabaretteer.dk