De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside
Kontaktpersoner
Fotoserier
Artikelarkiv
Tilbud
Historie
Link
Indmeldelse
Vedtægter m.m.
Lokaler
Mindesten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommende aktiviteter
Vinterskydning

Der skydes i Bjerringbro Hallens skydekælder.

Onsdag den 19.sept
. Starter vinterskydningen op og er så hver onsdag kl. 19.00. Der skydes på 15 m. bane i Bjerringbro Hallens skydekælder.
Man kan bare møde op, der kan lånes våben. Skiver og ammunition kan købes på stedet.
Spørgsmål vedrørende dette rettes til Skydekoordinator Eigil D. Andersen på telefon 86 68 51 62. 

Bowling

Situation fra en af vinterens bowlingaftener.


Tirsdag den 9.okt. kl. 19.00: Bowling med spisning i Bowl´n Fun Tingvej 7, 8800 Viborg. Mød op i god tid da vi skal have sko og sættes på hold inden vi går på banerne. Der skal jo også lige være tid til at købe lidt til at læske ganen med under spillet.
Efter 1 times bowling er der hverdagsbuffet og hyggeligt samvær til kl. 22.00. Der er egen betaling for dette arrangement. Tilmelding til Niels Anton Nielsen: 97 15 46 11 eller Ingerlise Klaris 86 61 27 52 senest den 2. okt.

FN-dag markeres på Rindsholm Kro

Fra FN-dagen sidste år.

Onsdag den 24. okt. . FN-dagen: Afholdes på Historiske Rindsholm Kro, kl. 18.30. Vi starter i Danske Soldaters Mindelund ved vores mindesten. Derefter går vi ind på Kroen hvor der er spisning, der bliver serveret en buffet til 140,- kr. Drikkevare er ligeledes for egen regning. Kroen er vært ved kaffen.
Derefter vil Jeppe P. Trautner, som er major af Reserven i Flyvevåbnet afholde et foredrag med titlen: "Danske soldater fra Itzehoe over Port Said, Congo, Cypern og Balkan til Irak og Afghanistan: Hvad er nyt og hvad forblev det samme?" Foredragsholderen har gjort tjeneste bl.a. i Kashmir 1992-94.
Har en Ph.D. fra Aalborg Universitet, og underviser i udenrigspolitik på danske og udenlandske læreanstalter. Vi inviterer som vanligt  de øvrige medlemmer at ERFA gruppen med påhæng til at deltage denne aften.

Juleafslutning

Fra juleafslutningen sidste år.

Tirsdag den 11.dec. Juleafslutning med bankospil og amerikansklotteri. Vi modtager igen i år meget gerne sponsorgaver.

Retur til startside

De Blå Baretter - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@blaabaretteer.dk