De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside
Kontaktpersoner
Fotoserier
Artikelarkiv
Tilbud
Historie
Link
Indmeldelse
Vedtægter m.m.
Lokaler
Mindesten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viborg og Omegn på sommertur til Fur den 16. juni
Som sædvanlig når de Blå Baretter i Viborg og omegn invitere til udflugt/arrangementer, møder der masser af glade deltagere op.

Denne gang var vi 32 der mødtes og steg i Niels Antons bus, med kurs mod Fur. Første stop blev på Fur Bryghus. Her fik vi en " lille skarp" Erik Klausen gav, da han havde haft fødselsdag.


Besøget på Fur Bryghus startede med en orientering om bryghuset, hvor den første smagsprøve blev serveret.


Fra rundvisningen.


Efter rundvisningen serverede Fur Bryghus en fantastisk buffet.

Dernæst gik vi på Fur Bryghus hvor der var bestilt rundvisning. Interessant og spændende at høre om bryghusets opstart og hvordan det drives i dag. Efter dette var der en fantastisk fin buffet , hvortil der var et glas af husets bryg eller vand.


John Berthelsen tager imod ved bussen, hvorefter den spændende rundtur på Fur kunne begynde.

Regnen silede ned da vi forlod stedet, hvor vi havde fået en "blind passager " med, nemlig den lokale guide John Bertelsen. Han er blind men kender hver en sten på vejen på Fur, super dygtig og helt fantastisk humoristisk. Han kunne fortælle de sjoveste historier, og pludselig sige "hvis I kikker til højre nu, står der nok nogle rådyr "OG DET GJORDE DER. Imponerende.


En frisk gåtur i det kolde og regnfulde vejr.

Vi så mange af Furs seværdigheder og vejret blev så vi kunne komme ud af bussen og nyde den smukke natur. Ikke nok med guiden kendte alt til Furs natur, han kende også hver og en der bor på Fur, så derfor anbefalede han vi holdt ind ved Henny og Villy.

Henny og Villy har en lille gårdbutik med alle mulige specialiteter. I deres garage måtte vi sidde med vores medbragte kaffe og kage i læ for den kraftige blæst. Og det var hyggeligt, og tror vi alle fik en lille souvenir med der fra.


Leif viser vejen..

Efter kaffen med Karnas boller og Bentes kage, gik turen igen mod færgen, og efter en sejltur på 5 min. styrede vores dygtige chauffør Niels Anton bussen mod Viborg.

Fra bestyrelsen skal lyde en stor tak til alle der var med gamle, som nye medlemmer. I var alle med til at gøre det til en dejlig dag.

Retur til startside

De Blå Baretter - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@blaabaretteer.dk