De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside
Kontaktpersoner
Fotoserier
Artikelarkiv
Tilbud
Historie
Link
Indmeldelse
Vedtægter m.m.
Lokaler
Mindesten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jubilarstævne i Holstebro

En lidt forsinket orientering om De Blå Baretters jubilarstævne den 27. september, der blev afholdt på Dragon kasernen ved Jydske Dragonregiment i Holstebro. 

Vi var fire Blå Baret veteraner her fra lokalforeningen Viborg og omegn, som var i Holstebro for at hjælpe Nordvestjyderne med afvikling af årets jubilarstævne. Jubilar stævnet blev faktisk en stor succes.

Rammerne på Dragon var rigtig gode og Nord vest jyderne med Klaus Warming og Carl Åkelund i spidsen for både planlægning og selve afviklingen af stævnet, gjorde at det hele gik efter planen.


Fanerne føres ind på paradepladsen.

Vi fire fra Viborg og omegn der var med ved Jubilarstævnet var: Erik Klausen, Ejgild T. Andersen, Jens Ole Bertelsen og Eigil D, Andersen. Vi havde Dannebrog, FN og NATO fanerne med i den store veteranparade, hvor der også var mange faner med fra de andre lokalforeninger. Dragonforeningen for Holstebro og omegn var også repræsenteret.

Paraden startede med opstilling af de forskellige jubilar årgange, derefter blev Dragon kasernens Estandart ført ind på parade pladsen.

De to hovedtalere ved paraden var chefen for Jydske Dragonregiment, Kurt Moesgaard og De Blå Baretters nye formand, Niels Hartvig Andersen. Efter deres taler var der kransenedlæggelse og uddeling af veteran mærker.


Oberst Kurt Mosgaard overrækker medaljer under paraden.


Mindestenen i mindeanlægget på Holstebro Kaserne.
Mindeanlægget blev indviet ved en ceremoni på kasernen den 24. februar 2012.

Efter paraden var der tid til hyggelig samvær for veteranerne inden festmiddagen i Dragon kasernens kaffeterrier.

Vi fire fra Viborg og omegns lokalforening, havde en rigtig god dag både som hjælpere ved afvikling af stævnet og ved paraden med vores faner. 

Mvh.
Vi fire fra Viborg og omegn  

Billedserie fra dagen kan ses på lokalafdeling nordvests hjemmeside.

Foto: Alex Kjærgaard Petersen, Lokalafdeling Nordvest.

Retur til startside

De Blå Baretter - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@blaabaretteer.dk