De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside
Kontaktpersoner
Fotoserier
Artikelarkiv
Tilbud
Historie
Link
Indmeldelse
Vedtægter m.m.
Lokaler
Mindesten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Repræsentantskabsmøde på Antvorskov Kaserne

Vi var to fra lokalforeningen i Viborg, som deltog i De Blå Baretters repræsentantskabs møde den 8. - 9. april på Antvorskov kaserne ved Slagelse. Det blev afviklet på en meget veltilrettelagt og hyggelig måde.


Landsformand Niels Hartvig Andersen aflægger beretning.

Fredag aften startede med godkendelse af de delegerede og formandens beretning og aftenen sluttede med hygge og kammeratlig samvær.


Repræsentantskabet samlet til flaghejsning.

Lørdagen var vi samlet til Flaghejsning efter morgenmaden og derefter fortsatte mødet ifølge den dagsorden vi havde fået tilsendt.  (Resultaterne af valgene kan ses på De Blå Baretters hjemmeside). Vi vil dog lige nævne et par stykker her.

Vi skulle jo bl.a. stemme om foreningens nye navn, som afledede en meget lang og sober snak fra de mange lokalforenings repræsentanter. Ved afstemningen om det nye navn, som bliver Danmarks Veteraner, stemte 60 for og 3 undlod at stemme, så nu foreligger der et stort arbejde i, at få det nye navn udbredt.

Vi vil også lige nævne, at foreningerne ØST har fået en ny Lands Fanebærer, da Hugo Strunge ikke ønskede at fortsætte. Poul Sloth Jørgensen blev valgt til ny Lands Fanebærer for ØST.

Venlig hilsen
Niels Stevn
og Eigil D. Andersen

Retur til startside

De Blå Baretter - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@blaabaretteer.dk